Sva prava pridržana

Vlasnik sadržaja

Vlasnik autorskih prava i vlasnik prava na kopiranje bilo kojega pisanog materijala i/ili fotografija na ovim web stranicama je Župa sv. Franje Ksaverskog, Vugrovec, osim ako je naveden neki drugi autor. U tom slučaju prava na kopiranje su njegova. Bez pismene suglasnosti vlasnika prava nije dopušteno kopiranje i/ili preuzimanje pisanih i slikovnih materijala s ovih web stranica. Sve moralne i pravne obveze proizlaze iz gore navedenoga.

Izjava o zaštiti privatnosti

Bilo koja informacija koju ostavite na ovim stranicama, uključujući e-mail adrese, neće biti zloupotrijebljena, prodana ili predana trećim osobama bez vašega prethodnog pristanka, niti će biti upotrijebljena za bilo što drugo osim da vas kontaktiramo.

Odricanje odgovornosti

Iako smo nastojali da na našim stranicama budu samo točni podaci, pogreške je ljudski ipak nemoguće u potpunosti izbjeći. Stoga Župa ne odgovara za točnost svih podataka. Web stranice i njihov sadržaj koristite na vlastitu odgovornost. Župa ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu uporabom naših web stranica ili služenjem njihovim sadržajem.

Preporuke i zahvale

Naše web stranice prilagođene su surfanju na različitim vrstama uređaja i s različitim širinama ekrana. Za osobna računala minimalna rezolucija ekrana trebala bi biti 1024×768 točaka ili veća. Web ispravno radi na gotovo svim novijim Internetskim preglednicima, a preporučamo uporabu sljedećih programa: Google Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera itd.

Naše stranice rađene su u WordPressu te zahvaljujemo svima čijim se vrijednim radom možemo služiti.

Ako uočite bilo kakvu pogrešku na stranicama ili probleme s prikazom sadržaja weba, molimo vas javite nam ih. Hvala!

Ova copyright stranica objavljena su 18. prosinca 2016., kada smo započeli postupak prelaska na WordPress.