Lipanj 2015.

Župa sv. Marije Anđeoske – Sesvetska Sopnica i ove godine organizira zavjetno hodočašće sv. Ivi Krstitelju u Podmilačje kod Jajca. Polazak je u srijedu, 24.6. 2015. godine u 4.30 sati ispred župne(ih) crkve ili pastoralnog centra, a povratak u popodnevnim satima. Povratna karta iznosi 100 kn.

U susjednoj župi KAŠINI – Trodnevnica uoči blagdana sv. Petra i Pavla – ako ste u mogućnosti pođite.

Hodočašće na TRSAT subota 18. srpnja – prijavljujte se.

U utorak 16. lipnja završava nastava u školskoj godini 2014./2015. Bogu hvala! Nadamo se da će naši osmaši uspjeti upisati željenu srednju školu, kao i naši maturanti upisati željeni fakultet. Možda je sada malo prekasno žaliti se na možebitne slabe ocjene i manjak bodova za upis u daljnje školovanje. Naravno, o tome se razmišlja tijekom cijele školske godine. Praznici od nastave ne znači da su to praznici i od Boga i od nedjeljne svete mise kao i od knjige, makar su nekima praznici po tom pitanju već odavno počeli. Praznike treba pametno iskoristiti na opće zadovoljstvo.

Utorkom poslije mise TREĆE SRCE moli za nerođene.

Četvrtkom nakon svete mise kratko je Klanjanje pred PRESVETIM.

U četvrtak 11. lipnja naš Crkveni zbor sudjeluje na Susretu crkvenih zborova u Sesvetskim Selima. Početak u 20.00 sati.

U petak 12. lipnja, odmah iza svete mise u crkvi u 19.00 sati BRUNO VUGER, polaznik škole “Pavao Markovac”, održat će Maturalni koncert iz gitare. Svi su dobro došli!

U subotu 13. lipnja je sveta misa u Kučilovini u 14.00 sati.

U nedjelju 14. lipnja sveta je misa u 17.00 sati u Vurnovcu.

07.06.2015.