Crkve - Vugrovec

Veljača 2016.

U petak 4. ožujka prilika za svetu ispovijed sat prije svete mise, a poslije mise klanjanje pred PRESVETIM.
Na poticaj našeg Nadbiskupa u petak i subotu klanjanje pred PRESVETIM u subotu PRESVETO će biti izloženo od 14.00 sati do početka mise.

Na Uskrsni Ponedjeljak 28. ožujka HODOČAŠĆE-IZLET u Daruvar. Cijena 60 kuna; prijavite se što prije. Za Pjevače, Ministrante, Pastoralno i Ekonomsko vijeće osiguran je autobus i put je gratis.

U subotu 27. veljače smo nastavili radnom akcijom na župnom dvoru. Snažnim motorkama i još snažnijim rukama drva su pilili susjedi Marko i Darko Židak, kojima je pomagao Joža Čvek. I ovoj puta traktorom i kalačom stigao je Štef Puđak, kojem je pomagao Mario Facković. Pavo i Božo Vuger stara su drva unosili u podrum i slagali. Mijo Lažeta došao je ogromnom sjekirom, a susjed iz Popovca Antun Kaurić, Zvonko Juroš, Žarko Cvitković, Stanko Čuljak i Ivo Puđak cijepali su drva. Ivo Puđak doveo je i tri svoja djelatnika, koji su obrezali voćke. Ivica Baričević i Zlatko Kuntić ne samo da su došli, nego su nam otkrili i nedostatke na garaži, a u rješavanje problema uključio se i selonačelnik Darko Židak. U akciji vinom i rukama sudjelovali i Franjo Trempetić, ali i ravnatelj Žarko Ćorić. Đurđa iz Caritasa i ovaj put je pripremila stol, a darove nam je donijela Dragica Domenkuš. Svima iskrena hvala!

U subotu 20. veljače je bila radna akcija na župnom dvoru. Iskrena hvala prvodošlom Žarku, te susjedima Marku i Pavi, Darku Židaku koji dovede i sina Janka, Mariju Facković, Štefu Petljak, traktorom i kalačom stigao je Štef Puđak, svestrano mu je pomagao Smiljko Krtić, motorkama rezali, cijepali i vozili drva Stanko Čuljak, Zvonko Juroš, Mato Drinovac, Marko Markotić dođe provjeriti kako napreduje, Damir Parlov i Nada Blažinović nam pripremiše ukusan roštilj, Đurđa iz Caritasa stol pripremi, darove krumpir salatu i ugodne kolačiće donese Dragica Domenkuš – iskrena hvala svima! U subotu 27. veljače nastavljamo s radnom akcijom u 9.00 sati.

Utorkom u 19.00 sati susret Mladih na župnom dvoru.

U srijedu 24. veljače u 19.00 u crkvi susret s RODITELJIMA naših prvopričesnika. 

Kroz Korizmu Križni put – petkom u crkvi u 17.15 sati, a nedjeljom u 15.00 sati od crkve do crkve.

U subotu 20. veljače u 9.00 sati radna akcija na župnom dvoru. Uz sjekire dobrodošla je i koja motorka za spremanje drva. Dakako, uz akciju ide i odojak. Dobro došli na druženje.

Utorkom iza svete mise „TREĆE SRCE“ moli za nerođene, a u 19.00 sati susret Mladih na župnom dvoru.

U srijedu 10. veljače je PEPELNICA početak Korizmenog vremena, obavezni POST i NEMRS. U srijedu je i STEPINČEVO, zbog toga je misa u 17.00 sati da bi se moglo stići i u Katedralu gdje je misa u 19.00 sati.

U četvrtak 11. veljače je GOSPA LURDSKA – ponesite svoje svijeće.

Vjeronauk za PRVOPRIČESNIKE i KRIZMANIKE po rasporedu.

Petkom u 19.00 sati proba PJEVAČA.

Subotom MINISTRANTI susret u 9.00 sati u crkvi.

U subotu u 12.00 sati proba Malog zbora.

Svim Pučkoškolcima ili Srednjoškolcima koji trebaju instrukcije iz FIZIKE i MATEMATIKE, utorkom u 18.00 i 19.00 sati instrukcije su besplatne, 

U utorak 2. veljače je SVIJEĆNICA svijeće možete nabaviti u sakristiji.

3. veljače, u srijedu je sv. Blaž i blagoslov grla.

U petak 5. veljače koji je i prvi u mjesecu, sat vremena prije svete mise mogućnost ispovijedi, a iza svete mise klanjanje pred PRESVETIM.

KRIZMA bit će 1. svibnja, a PRVA PRIČEST na 15. svibnja.

Imate najnoviji broj: GLAS KONCILA, župni listić…